• Tri-3. fáza-Fáza 4-Wire plne izolované integrovaný regulátor napätia usmerňovača modul 15A/35A/50A/70A/90A/120A/150A 0

Tri-3. fáza-Fáza 4-Wire plne izolované integrovaný regulátor napätia usmerňovača modul 15A/35A/50A/70A/90A/120A/150A

€74.58
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+

15 mm znamená len modul 20mm znamená modul s Chladiča(15A/35A/50A/70A) alebo s chladič a ventilátor(90A/120A/150A)

Prehľad

1,LSC-Series integrácie tri fázy usmerňovača regulátor napätia modul prijíma dovezené rozsiahlych integrovaných obvodov dizajn, vnútorné nastavenie trojfázový zero crossing detekcie okruhu, fázový posun Ovládací obvod, spúšťací disk okruhu, šesť cestnej premávky v jednom smere Kontrolované kremíka plnú Kontrolu most, šesť roadRCRC absorpcie obvodu a silového obvodu sa rovná jednej, automatické alebo manuálne nastavenie vstupnej Kontroly, trojfázový môžete zmeniť spustenie pulzný signál Kontroly na vnútorných tyristorové vedenie uhol pohľadu a uvedomiť si, trojfázový striedavý prúd je priamo premenená na amplitúda plynulou nastaviteľné pulzujúce jednosmerný prúd, napätie, na zaťaženie napätie from0VFull rozsah úpravy na plný napätia rozvodnej siete. Modul je typicky použité v rôznych napájanie, regulátor napätia, DC motor, excitácia, zváranie, galvanické pokovovanie, nabíjanie, atď..

2,0-5Vdc,0-10Vdc,4-20mACompatible vstupné automatické Ovládanie režimu, môže byť tiež použitý na manuálne Ovládanie. Vstupné sortiment je široký, výstup nariadenia presnosť je vysoká, a anti-interferencie schopnosť je silná. Výkon č okamžitý vplyv na výstup.

3,YtypeModule zabudovaný vysokovýkonný prepínanie napájania. Žiadne externé synchrónne transformátor, bez vonkajšieho zdroja JEDNOSMERNÉHO napájania.

4Module useSMTTechnologyDCBCeramic substrát, malé rozmery, menej vonkajšie rozvody, stabilný výkon, jednoduché použitie, vysoká spoľahlivosť.

5Module hasLEDPower označenie a výstup nariadenia označenie.

6The modul má zabudovanú SCR ochrany okruh, bez externé pripojenie.

7The modul je vhodný pre tri-štyri fázy drôt okruhu. 380V.10%Frekvencia:50Hz. Do riadku trojfázový STRIEDAVÝ circuitR,S,TThe fáze požiadavky. Ďalšie nízke napätie používať, môže byť upravená.

8ReCOMmended pre všeobecné useYModule typu.Ak aplikácia systému sa notNLine, môže chooseBModule typ,Vhodný pre trojfázový tri drôt okruhu. Ale v tejto dobe je potrebné vybrať one380V/15V,2WA malý transformátor, alebo DC napájanie, ako modul pracovnej sily.

9,Ovládanie vstupnej svorky, a prepínať medzi príkonom a medzi vysoké napätie hlavnej slučke a úplnú izoláciu konštrukcie, izolácie dielektrické zniesť napätie vyššie than2000 Vac.

Dve modul záťaže výstupný prúd úrovne a modely sú nasledovné:

Elektrický prúd

Model (tri fázy štyri drôt systém)

Model (tri fázy tri drôt systém)

50A

LSC-TH3P50FY

LSC-TH3P50FB

70A

LSC-TH3P70FY

LSC-TH3P70FB

90A

LSC-TH3P90FY

LSC-TH3P90FB

120A

LSC-TH3P120FY

LSC-TH3P120FB

150A

LSC-TH3P150FY

LSC-TH3P150FB

Poznámka:150AMore ako veľký prúd môže byť použité Spoločnosťou "tri fázy triggerLSJK-T3SCRF+Kontrolovateľné kremíka Kontrolované alebo čiastočne Kontrolované Kombinácia režim, vysoké náklady, malé poruchy.

Inštrukcie

1Unique plne Kompatibilný vstupnej Kontroly režime 0-5Vdc,0-10Vdc,4-20mA,1-5Vdc,0-10mAAnd ostatné automatické metódy sú schopné prispôsobiť, nie je potrebné špeciálne vlastné, môže byť tiež použitý pre manuálne ovládanie potenciometer. Vstupné sortiment je široký, výstup nariadenia presnosť je vysoká, a anti-interferencie schopnosť je silná.

Ručné ovládanie z potenciometer: podľa ikonu, na blízkom konci potenciometer je pripojený k modulecontThe dva konce potenciometer sú, resp prepojené s modulom.COMEnd a+5VEnd. Pri kontrole sidecontfrom0-5VdcChanging napätie na záťaži from0V na maximálnu lineárne nastaviteľné,contThe vyššie napätie na svorkách, väčšie výstup modul.+5VVoltage modulu sám, bez potreby externého napájania, s len ručné ovládanie potenciometer s a bez toho, vybrané odpor hodnota potenciometer in2-10KInter. Pri tejto ceste je used4-20mA'and "koniec" 0-10VdcThe konci sa beCOMEnd na konci.

2,0-5VdcControl režim: podľa ikonu, môže byť accepted0-5VdcAnalog signál, vstupnej kontroly positivecontNegative electrodecomInternal modulecontEnd relativecomThe vstupná impedancia je väčšia than30KOmega. Pri tejto ceste je used4-20mA'and "koniec" 0-10VdcThe konci sa becomEnd na konci.

3,0-10VdcControl režim: podľa ikonu, môže byť accepted0-10VdcAnalog signál, vnútorný module0-10VdcEnd relativecomThe vstupná impedancia je väčšia than15KOmega. Pri tejto ceste je used4-20mAThe konci sa becomEnd na konci.

4,4-20mAControl režim: podľa ikonu, môže byť accepted4-20mAAnalog signál, vnútorný module4-20mAEnd relativecomThe vstupná impedancia z the250Omega. Pri tejto ceste je used0-10VdcThe konci sa becomEnd na konci.

5,0-10mAControl režim: podľa grafické, táto metóda by mala byť použitá v modulecontWith konci ofcomEnd na end500Omega,1/2WResistance, keď input0mAtimecontintention0VdcWhen input10mAtimecontintention5Vdc.

2Function konci relativecomEnd musí byť kladný,comThe konci zápornej elektródy, ako polarita modul hlavnom okruhu výstup konci môže byť mimo kontroly.

3, ovládanie charakteristiky konci každého funkčného modulu sú pozitívne, že ovládacie napätie je vyššie, vyššie výstupné napätie modulu vysokým napätím hlavnej slučke.

4, pri výstupnom konci a Valné Zhromaždenie elektrolytický kondenzátor, filter, v dôsledku mutácie v napätie na oboch koncoch kondenzátora nemôže byť, to vysoké napätie, veľký kapacitný udalosti, je pravdepodobné, že spôsobí moduly po-aktuálne škody, takže modul elektriny zabezpečí kontrolu endcontVoltage in0Vor4mAAfter power up,contShall sa postupne zvýšil z nízkej polohy, aby zabezpečili, že kondenzátor vplyv prúd je minimalizované.

5At nejakom mieste, je lepšie použiť vstupný režim ovládania, ak dva alebo viac spôsobov, ako používať rovnaký čas, to je všeobecne silná vstupný signál významnú úlohu. Modul môže byť použitý pre manuálne a automatické funkcií, a funkcia môže byť prepnutý dvojitým hodiť prepínač.

  • kontaktný formulár: Typ konverzie
  • Druh: Logických Obvodov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • stav: Nové

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

Náramok zlatej Farby Prívesky pre Ženy príslušenstvo Nevesta Svadobné Náramky indický/Etiópskej/Francúzsko/Afriky/Dubaj Šperky, darčeky Súvisiace

Náramok zlatej Farby Prívesky pre Ženy príslušenstvo Nevesta Svadobné Náramky indický/Etiópskej/Francúzsko/Afriky/Dubaj Šperky, darčeky


farba: zlatá farba proces:zlatenie. guality:100% zbrusu nový /najvyššej kvality štýl:módne doplnky. dizajn:dubaj, zlaté šperky, svadobné svadobné šperky. príležitosti:angažovanosť / výročie / party / dar. Predaj metódy:maloobchod, veľkoobchod, vlastná výroba. vhodné na svadobné šaty, šaty a každodenné nosenie. Pozor, dizajn, štýl, €5.41

€3.62

TTCR-II pozastavenie vzpery bar Na Subaru LEGACY 2.5 T 09-15 auto styling príslušenstvo stabilizátor bar Hliníkovej zliatiny bar napätie tyče Súvisiace

TTCR-II pozastavenie vzpery bar Na Subaru LEGACY 2.5 T 09-15 auto styling príslušenstvo stabilizátor bar Hliníkovej zliatiny bar napätie tyče


TTCR-II pozastavenie vzpery bar Na Subaru LEGACY 2.5 T 09-15 auto styling príslušenstvo stabilizátor bar Hliníkovej zliatiny bar napätie tyče Platných modelov Subaru LEGACY 2.5 Y 09-15 Výrobku materiál: hliníkové zliatiny horčíka montážna poloha Hornej lište Efektívne posilnenie tela na zlepšenie vozidlo, ktoré jazdí stability a bezpečnosti. €62.59

€48.82