• 3 Kolesá, detská Kolobežka 2 v 1 s Odnímateľné Sedadlo Nastaviteľné Riadítka Led Kolesá z Hliníkovej Zliatiny pre Dieťa Cvičenie Hračky 0
  • 3 Kolesá, detská Kolobežka 2 v 1 s Odnímateľné Sedadlo Nastaviteľné Riadítka Led Kolesá z Hliníkovej Zliatiny pre Dieťa Cvičenie Hračky 1
  • 3 Kolesá, detská Kolobežka 2 v 1 s Odnímateľné Sedadlo Nastaviteľné Riadítka Led Kolesá z Hliníkovej Zliatiny pre Dieťa Cvičenie Hračky 2
  • 3 Kolesá, detská Kolobežka 2 v 1 s Odnímateľné Sedadlo Nastaviteľné Riadítka Led Kolesá z Hliníkovej Zliatiny pre Dieťa Cvičenie Hračky 3
  • 3 Kolesá, detská Kolobežka 2 v 1 s Odnímateľné Sedadlo Nastaviteľné Riadítka Led Kolesá z Hliníkovej Zliatiny pre Dieťa Cvičenie Hračky 4
  • 3 Kolesá, detská Kolobežka 2 v 1 s Odnímateľné Sedadlo Nastaviteľné Riadítka Led Kolesá z Hliníkovej Zliatiny pre Dieťa Cvičenie Hračky 5

3 Kolesá, detská Kolobežka 2 v 1 s Odnímateľné Sedadlo Nastaviteľné Riadítka Led Kolesá z Hliníkovej Zliatiny pre Dieťa Cvičenie Hračky Znížená cena

€25.04 €20.03
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+

3 Kolesá 2 v 1 Dieťa Skúter s Odnímateľné Sedadlo Nastaviteľné Riadítka Led Kolesá z Hliníkovej Zliatiny pre Deti Cvičenie Hračky

Modrá Detaily:

2-v-1 Nastaviteľný Skúter s Remavable Sídlo: Posedenie režime na tento skúter znamená malé deti, môžete ho použiť ako hojdačku, potom sa prepnite na utekať režime, keď sa cítia trochu viac bezpečné. Riadidiel má 5 nastaviteľná výška voľby (54-64-68-72-76 cm), sedadlo je úplne odnímateľné 3 výška voľby (25-28-31 cm), rôzne vyhovuje pre deti v rôznych výškach.

Trojuholníkové Stabilnú Štruktúru: 3 kolesá a Non-slip riadidlá vybudovať vedecké trojuholníkové stabilnú štruktúru, robí skúter viac stabilný počas posuvné proces, a nie je ľahko prevrátiť. Gumené čalúnená rukoväte poskytujú optimálnu priľnavosť, detské ruky nebude sklzu mimo jednoducho , deti budú viac bezpečnejšie, keď posuvné.

Obmedzené Gravitácie Riadenia: Spoliehajú sa na dieťa fyzickú silu, 45-stupeň naklonenie môžete dosiahnuť, riadenie, ťažisko nakloní smerom doľava, odbočte vľavo, nakloní doprava odbočiť vpravo, môže pomôcť cvičenie dieťaťa rovnováhu.

Zahusťovanie Koliesko s Farebnými Led: Na nosenie, odolný a vysoko elastická PU materiál sa používa na to, aby účinne zlepšiť odolnosť proti opotrebeniu kolesa a pohodlie pri jazde. Má vynikajúce tlmenie hluku a zníženie schopnosti a je vhodný pre rôzne povrchu. 2 Led kolies vpredu, ktoré sú vybavené farebné Led bude blikať, keď skúter je v pohybe, priniesť viac radosti pre deti cvičenie.

Cenné a Dlho Využitie: maximálne zaťaženie sedadlo a pedále sú 60cm a 100 kg, takže tento skúter možno použiť v inom období jedného dieťaťa, alebo použiť pre deti v rôznom veku, je vhodný pre deti vo veku 1-10, to je super cenné skúter.

Špecifikácie:

Body Materiál: PC + Hliníkovej Zliatiny

Kolieska Materiál : PU

Telo Veľkosť: 56 x 27.5 x 76 cm / 22.04 x 10.82 x 29.92 palec

Veľkosť kolies: 12 x 4,5 cm / 4.72 x 1.77 palec

Zaťaženie Hmotnosť: 100 kg

Obsah Balenia:

1 x 3 Kolesá Skúter

1 x Installation kit

1 x užívateľská Príručka

Ružové Detaily:

Skladacia, 3 Úrovne Výškovo Nastaviteľný: skúter má rýchlu jedným tlačidlom skladací dizajn, celé telo a riadidiel možno zložiť, čo je veľmi ľahko prenášajú alebo ktoré uložili, a nezaberá príliš veľa miesta. Výška hubky riadidlá môžu byť upravené tak, aby vyhovovali výška dieťaťa, to môže byť upravený z pôvodných 60 do 72 cm, 77 cm, 82 cm, nie je pevný zámok na pomoc stanovená výška sa rozhodnete.

ABEC-7 Ložiská: Vysoko presné ložiská ABEC-7 presnosť, priniesť dobrú plynulosť a odolnosť. Vďaka high-kvalitné ložiská, deti budú viac šetriť sily pri používaní tohto skúter a posuvné vzdialenosť bude väčšia ako ostatné skútre.

2 Svietiace Kolesá v PU: predné a zadné kolesá sú vyrobené z non-sklzu, nosenie, odolný, priehľadný a vysoko elastická PU materiálu, stabilné riadenie, anti-prevrátenia. Led svetlo kolesá flash, keď skúter listov, pridať childishness z skúter, zvýšiť detí záujem jazdiť. Krok plocha je vyrobená z matnej a non-sklzu materiálu, ktorý je viac prispieva k udržaniu deti stabilné.

Zadný Blatník Brzdy a oporu: zadný blatník má brzda funkciu. Keď posuvné rýchlosť je príliš vysoká alebo nie je prekážkou vpredu, dieťa môže brzda stop v pohybe vpred, ktorý lepšie chráni dieťa bezpečnosti. Na podporu nohy na pedál uistite sa, že skúter nie je ľahké dump keď dajte ho bokom.

50 kg Hmotnosti Nákladu: Vďaka svojej vysokej pevnosti hliníka-železnej zliatiny telo, detský skúter podporuje maximálne zaťaženie 50 kg. Materiál skúter je ekologicky šetrný a bezpečný, vhodné pre deti 4 Roky a Hore.

Špecifikácie:

Body Materiál: PC + Hliníkovej Zliatiny

Kolieska Materiál: PU

Pedál Veľkosť: 28 x 9,5 cm / 11.02 x 3.74 palec

Telo Veľkosť: 64 x 32 x 79 cm / 25.19 x 12.59 x 31.10 palec

Zaťaženie Hmotnosť: 50 kg

Farba: Ružová

Obsah Balenia:

1 x 2 Kolesá Skúter

1 x Installation kit

1 x užívateľská Príručka

Poznámka:

1. Prosím, uistite sa, že dieťa je v sprievode rodičov, keď on používa nový skúter prvýkrát.

2. Pádu je nevyhnutná, aby sa zabránilo škrabance, rezné rany a odreniny, prosím, chráňte deti nosením prilby, chrániče kolien, lakťov podložky, rukavice, atď.

3. Táto kolobežka je vhodná pre deti vo veku 1-10 , hmotnosť limit je 100 KG.

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

  • Koliesko Číslo: Tri
  • Štýl: dieťa skúter
  • Materiál: Kov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pohlavie: Unisex
  • Funkcie: Jazda Na
  • Druh: dieťa skúter
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Rozmery: 56 x 27.5 x 76 cm / 22.04 x 10.82 x 29.92 palec
  • Číslo Modelu: kolobežka pre deti

Jackson Jacob05
2020-12-12
5/5
I get the box very broken and with a lot of seal. After riding it is fine but I can't give it away in the box because it gives very bad presence.
Sandviken4
2020-12-08
4/5
The package was like it was previously open but the scooter looks good, the lights work well and it looks robust.

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

50PCS/veľa Primárna Farba Pes Chvost Trávy Prírodných Rastlinných Sušené Kvety Idylické Štýle DIY Domáce Svadobné Dekorácie Súvisiace

50PCS/veľa Primárna Farba Pes Chvost Trávy Prírodných Rastlinných Sušené Kvety Idylické Štýle DIY Domáce Svadobné Dekorácie


Materiál: Sušené Kvety Veľkosť: 50 Upozornenie: 1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 3.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie. €6.08

€3.65

Striebro Holografické Rocket Flitrami Lesk Disky 500 gramov Veľkoobchod Súvisiace

Striebro Holografické Rocket Flitrami Lesk Disky 500 gramov Veľkoobchod


Za všetky nákupy $100 a nad jeden-čas,objednávky bude dodaný prostredníctvom DHL,FEDEX,EMS alebo bezplatne Zásielky: Všetky položky v mojom obchode sa ponúkol, s dopravou zdarma . Tieto produkty budú dodané do Číny post vzduchu Do 48 hodín(nemusia zahŕňať víkendy a sviatky) po platba potvrdená.Genarally,tovar dorazí okolo

€36.05