• Mobilný Telefón Obrazovke 3D Zväčšovač Obrazovky Zväčšiť 2-3 Krát Vysokým Rozlíšením Zosilňovač Skladacia DU55 0
  • Mobilný Telefón Obrazovke 3D Zväčšovač Obrazovky Zväčšiť 2-3 Krát Vysokým Rozlíšením Zosilňovač Skladacia DU55 1
  • Mobilný Telefón Obrazovke 3D Zväčšovač Obrazovky Zväčšiť 2-3 Krát Vysokým Rozlíšením Zosilňovač Skladacia DU55 2
  • Mobilný Telefón Obrazovke 3D Zväčšovač Obrazovky Zväčšiť 2-3 Krát Vysokým Rozlíšením Zosilňovač Skladacia DU55 3
  • Mobilný Telefón Obrazovke 3D Zväčšovač Obrazovky Zväčšiť 2-3 Krát Vysokým Rozlíšením Zosilňovač Skladacia DU55 4
  • Mobilný Telefón Obrazovke 3D Zväčšovač Obrazovky Zväčšiť 2-3 Krát Vysokým Rozlíšením Zosilňovač Skladacia DU55 5

Mobilný Telefón Obrazovke 3D Zväčšovač Obrazovky Zväčšiť 2-3 Krát Vysokým Rozlíšením Zosilňovač Skladacia DU55 Znížená cena

€7.73 €4.56
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+

Mobilný Telefón Obrazovke 3D Zväčšovač Obrazovky Zväčšiť 2-3 Krát Vysokým Rozlíšením Zosilňovač Skladacia DU55 Popis:

1. Sledovať TELEVÍZNE drámy a sledovať vzrušujúce filmy. Vyberte si tento mobilný telefón obrazovke zosilňovač, zväčšenie na obrazovke 3 krát, skladací a ľahko prenosný, kaviareň, kancelárie, camping, voľný čas, ako to vidieť!

2. Mobilný telefón zväčšovanie obrazovky je horúci produkt, mobilný telefón na trhu. S popularitou smart telefóny, viac a viac ľudí bude používať mobilné telefóny na prístup k Internetu, pozerať filmy, atď.; pretože obrazovka mobilného telefónu je veľmi nepríjemné, pozerať na dlhú dobu. Poškodenie očí je veľmi veľký. Tento produkt úplne rieši problém z mobilného telefónu na obrazovke.

Funkcia:

1. Po prvé, francúzsky Fresnelove high-definition optická technológia môže zväčšiť obrázok v mobilnom telefóne 3 krát, obraz je jasný a živý a dynamický pocit je silnejší.

2. Po druhé, produkt tvar je jednoduché, veľkorysý, nízka hmotnosť, malé rozmery a ľahká na prenášanie, vhodná na použitie pri rôznych príležitostiach - vnútorné, camping, na ceste, voľný čas, atď.

3. Po tretie, použitie high-definition zosilnenie optická technológia, žiadne napájacie jednotky, žiadne náklady na použitie, úspory energie a ochrany životného prostredia.

4. Po štvrté, štruktúry produktu používa mnoho inovatívnych technológií, jednoduché, pevné, môžu byť použité pre všetky typy mobilných telefónov.

5. Po piate, a to najmä sledovaním 3D mobilný filmy, stereo efekt je silnejší! To môže byť tiež použitý ako tradičný lupu. Pretože jeho veľké rozšírenej oblasti, je viac vhodný pre strednom veku a starších ľudí na čítanie kníh, prečítajte si noviny, a sledujte novinky online.

Špecifikácia:

Veľkosť obrazovky: 18*12 CM

Objektív materiál: PVC

Zväčšenie: 2-4 krát

Hmotnosť: 100 gramov

Farby: Biela, čierna

Veľkosť: 18*15*1.5 CM

1 x Lupa

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Progressivne.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

  • Kompatibilné Značky: Univerzálny
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: N/A
  • Použitie: stôl
  • Názov Značky: Etmakit
  • Má Reproduktor: No
  • Nabíjačka: No
  • Magnetické: No

Pashkal95
2020-08-24
4/5
the magnified is very light and it can break easily apart from being light it does it work well

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

5 Kusov Nehrdzavejúcej Ocele 00.550.0542 SM102 CD102 Stroj Sprievodca Navi F-52973 SM102 CD102 Tlač, Časti strojov Súvisiace

5 Kusov Nehrdzavejúcej Ocele 00.550.0542 SM102 CD102 Stroj Sprievodca Navi F-52973 SM102 CD102 Tlač, Časti strojov


CD102 SM102 SM72 MO Stroj G uide Navi Nehrdzavejúcej Ocele Množstvo: 5 ks €33.38

€30.71

LZH Detské Oblečenie Set sa 2020 Nové Jeseň Chlapci Dievčatá Outwear Vyhovovali Roztomilý Kreslený Pony Printting Topy+Šport Bežné Nohavice 2ks Sada Súvisiace

LZH Detské Oblečenie Set sa 2020 Nové Jeseň Chlapci Dievčatá Outwear Vyhovovali Roztomilý Kreslený Pony Printting Topy+Šport Bežné Nohavice 2ks Sada


Deti Oblečenie 2018 Jeseň Zima Dievčatá Oblečenie T-tričko+Nohavice 2 ks Oblečenia Deti, Oblečenie pre Chlapcov, Dievčatá Oblečenie Sady 1 2 3 4 Rok Informácie o produkte Názov Produktu: jeseň, zima, baby, dievčatá oblečenie nastaviť deti, oblečenie pre deti oblečenie Číslo Produktu:dievča s nastaviť Výrobku Materiál: bavlna+polyester €12.64

€8.47

Pre Wltoys 1/18 A949 A959 A969 A979 K929 RC Auto Diely Kovové Predné a Zadné Kolízie Doska Súvisiace

Pre Wltoys 1/18 A949 A959 A969 A979 K929 RC Auto Diely Kovové Predné a Zadné Kolízie Doska


pre Wltoys 1/18 A949 A959 A969 A979 K929 RC Auto Diely Kovové Predné a Zadné Kolízie Doska Použitie: Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie, Štyri-Pohon kolesa Atribúty: Montáž Technické parametre: Hodnota 10 Číslo Modelu: Wltoys 1/18 Pre Typ Vozidla: Autá Materiál: Kov farba:strieborná Nástroj €16.56

€10.27