• Jessup Obrys brush make-up hlboko-angled Prášok Syntetické vlasy Presnosť 189 0
  • Jessup Obrys brush make-up hlboko-angled Prášok Syntetické vlasy Presnosť 189 1
  • Jessup Obrys brush make-up hlboko-angled Prášok Syntetické vlasy Presnosť 189 2
  • Jessup Obrys brush make-up hlboko-angled Prášok Syntetické vlasy Presnosť 189 3
  • Jessup Obrys brush make-up hlboko-angled Prášok Syntetické vlasy Presnosť 189 4
  • Jessup Obrys brush make-up hlboko-angled Prášok Syntetické vlasy Presnosť 189 5

Jessup Obrys brush make-up hlboko-angled Prášok Syntetické vlasy Presnosť 189 Znížená cena

€5.63 €3.71
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+

Jessup Make-up Štetec : PEČIEME PRESNOSŤ 189

Návod na údržbu:

1) Umývanie štetiny s teplou vodou

2) Mix baby šampón a teplej vody do kontajnera

3) Ponorte štetec na okraj kontajnera a jemne vmasírujte s prstami

4) Umývanie štetiny vo vode, kým šampón je odstránený

5) Spin-dry štetiny

6) Zavesiť kefa vertikálne nadol a nechajte ho vyschnúť

Podrobnosti:

Vlasy Materiál: Syntetické vlasy;

Ferrule Materiál: Meď ;

Rukoväť Materiál: Drevo;

Rukoväť farba: Čierna ;

Ferrule farba: Strieborná .

Zavedenie nového výrobku: balenie obsahuje: 1pc * Kozmetický štetec PEČIEME PRESNOSŤ 189 : Kefa dĺžke cca: 18.2 cm, Rukoväť, materiál: Drevo ; Vlasy materiál: Syntetické vlasy; Aplikujte Malé, hlboko-zahnutá kefka hlavy,používa sa na Stlačte tlačidlo na nastavenie prášok s presnosťou ,a to najmä použité v obrys produkty.

Spôsob Platby A Prepravy:

1. Akceptujeme Alipay, Paypal, Western Union, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní, do USA ,Kanady, Austrálie, Ruska a Spojeného Kráľovstva potrebujú okolo 2 až 4 týždne , aby ostatné krajiny sa môžu potrebovať 4 až 5 týždňov , do Talianska, Brazílie, Grécko a iné malé okresy, môže byť potrebné, 5 až 6 týždňov.

3. Ak potrebujete rýchlu prepravu spôsobom, obráťte sa na nás pred platby.

4. Tiež ,oneskorenie alebo zlyhanie dodávky je niekedy spôsobené politiky rôznych zvykov, napríklad ,laserový ukazovateľ je neprijateľné v niektorých krajinách. Tak prosím skontrolujte vaše miestne colnej politiky starostlivo pred platby. Alebo, sme nie je zodpovedná za akékoľvek zlyhanie dodávky súvisiace určenia colnej problém.

Vracia:

1. Všetky výrobky, ktoré predávame patria továreň záruky ,nemám kryt časy, ktoré boli týrané, vypálené a poškodené v akejkoľvek forme.

2. Prosím, zanechajte správu, ak ste nedostali položky do 30 dní,budeme kontrolovať ho s post office, a potom odoslať alebo vrátenie chýbajúce položky.

3. Ak máte chybné položky,prosím, kontaktujte nás do 2 dní od vás prijímať zásielky .Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s je originál balenie a príslušenstvo.Vrátime peniaze na vami, keď sa dostaneme vrátenie tovaru,Alebo nahradiť položku pre vás.

O FAQ:

1. Q: ste autentické Jessup kefy?

Odpoveď: Áno,všetky kefy sú skutočné Jessup.My sme z Jessup spoločnosti.

2. Otázka: I dont prijímať svoje balíčky,čo by som mal robiť?

Odpoveď: Pls kontaktujte nás prostredníctvom Progressivne.sk správu v prvom rade.Pomôžeme vám a usporiadať inšpekcie naše spracovania prepojenie. V rovnakom čase,potrebujete skontrolujte dodaciu adresu a či platba je úspešný.Tiež ak sú pohodlné,pls poraďte sa so post office okolí.

3. Otázka: Môžete predať veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Áno,ak vaša objednávka nad 20 súprav jeden čas.Môžete skontaktovať s nami.

4. Otázka: Čo mám robiť, keď mám prijímať Jessup produkt?

A: Prosím, starostlivo skontrolujte, či prijaté produkt je rovnaké ako to, čo ste si objednali. Ak dostanete zlý výrobok, poškodený produkt, alebo čiastočné odoslaní vašej objednávky, prosím, okamžite kontaktujte obchod sa získať po-podpora predaja. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti, aby ste v prípade, že sa niečo deje, ako je tento.

5. Otázka: Čo mám robiť, keď nie sú problémy s kvalitou výrobku?

Odpoveď: to, Či používate Jessup výrobky prvýkrát, alebo ste Jessup produkty nadšenec, budete čeliť nasledujúce podmienky: tam budú nejaké vypadávanie vlasov alebo mierne farba vyblednutiu, keď ste prvýkrát umývanie make-up štetec. Toto je normálny jav. Ak by sa však táto situácia pretrváva počas následné použitie, potom je kvalita problém. Prosím, obráťte sa na predajcu alebo Jessup spoločnosti popredajných služieb zákazníkom. Jessup vám poskytuje až 6 mesiacov zabezpečenie kvality.

6. Otázka: Ako môžem získať ďalšie informácie o Jessup produkty?

Odpoveď: môžete navštíviť Jessup oficiálnej webovej stránke alebo podľa Jessup Instagram ID: Jessup krásy získať najnovšie informácie o produkte a propagačné informácie.

Odporúčame produkty:

  • Množstvo: 1pc
  • Používa Sa S: Bronzer Kefa
  • Rukoväť Materiál: Drevo
  • Veľkosť: 1pc
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka
  • Číslo Modelu: B076-JB-189
  • Kefa Materiál: Syntetické Vlasy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Podporujeme :
  • Položka Druh: Make-Up Štetec
  • Názov Značky: jessup

Konkul64
2020-10-26
5/5
Brush is soft but handle feels a little loose.
Sgd 34tte
2020-08-19
5/5
ottimo rapporto qualità prezzo!
Oncetexan67
2021-01-24
5/5
Отлично! Жена довольна! Рекомендую и товар и продавца!
Joseg 2671
2020-11-18
5/5
It's a bomb. Just super. Duge soft.

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

Vynikajúce Praktické PU Kožené Módne Magnetickou Sponou Multi Vrecku Mužov Peňaženky Držiteľa Karty Klasický Darček Odolné voči Opotrebovaniu, Retro Súvisiace

Vynikajúce Praktické PU Kožené Módne Magnetickou Sponou Multi Vrecku Mužov Peňaženky Držiteľa Karty Klasický Darček Odolné voči Opotrebovaniu, Retro


Popis 100% zbrusu nový a kvalitné, Vyrobené z PU kože, odolný proti opotrebeniu, odolné a spoľahlivé. Vynikajúce prevedenie, retro a módny štýl. Multi vnútorné vrecká pre ukladanie cashes, mince, karty, atď. Magnetická spona dizajn, ľahké zavrieť a otvoriť. Ideálny darček pre vašich €3.77

€2.95

LTPro Pôvodnej Pracovnej Senzor Predné Sklo Panel Dotykový Displej Digitalizátorom. Pre PPTV KRÁĽA 7 / 7S PP6000 Mobilný Telefón Časti Biely Súvisiace

LTPro Pôvodnej Pracovnej Senzor Predné Sklo Panel Dotykový Displej Digitalizátorom. Pre PPTV KRÁĽA 7 / 7S PP6000 Mobilný Telefón Časti Biely


LTPro 100% Pôvodnej Pracovnej Senzor Predné Sklo Panel Dotykový Displej Digitalizátorom. Pre PPTV KRÁĽA 7 / 7S PP6000 Mobilný Telefón Časti Biely Špecifikácia: 1. Kvalitné Diely Dotykový displej Digitalizátorom. . 2. Opraviť vaše Zlomené alebo Poškodené mobile touch panel s touto časťou,Aby sa váš telefón vyzerá

€7.09

Kôň Pegasus silikónové fandont narodeninovú tortu, sušienky, dekorácie, čokolády plesní Súvisiace