• Sega Saturn SS herné konzoly priame čítanie karty s crack/memory card/urýchľovač karty/gold prst SEGA 0
  • Sega Saturn SS herné konzoly priame čítanie karty s crack/memory card/urýchľovač karty/gold prst SEGA 1
  • Sega Saturn SS herné konzoly priame čítanie karty s crack/memory card/urýchľovač karty/gold prst SEGA 2
  • Sega Saturn SS herné konzoly priame čítanie karty s crack/memory card/urýchľovač karty/gold prst SEGA 3
  • Sega Saturn SS herné konzoly priame čítanie karty s crack/memory card/urýchľovač karty/gold prst SEGA 4
  • Sega Saturn SS herné konzoly priame čítanie karty s crack/memory card/urýchľovač karty/gold prst SEGA 5

Sega Saturn SS herné konzoly priame čítanie karty s crack/memory card/urýchľovač karty/gold prst SEGA

€23.36
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+

Špecifické funkcie sú nasledovné:

1: Cheat funkciu, zmeniť zbraň v hre, môžete zmeniť peniaze, skúsenosti, hodnoty neporaziteľnosti, atď. Prosím, prečítajte si pokyny na obrázok pre prevádzku. Prevádzka bude trochu nepríjemné na začiatku obrázok. Je to veľmi jednoduché prevádzkovať niekoľko krát. Vyberte prvú položku spustiť hru.

2: 1m+4m urýchľovač karta podporuje všetky urýchľovač, kartové hry, s výnimkou 95 Box Kráľ a Ultraman, a to je jednoduchšie na použitie ako pôvodná, ak nie je obrazovka havárie. Upozorňujeme, že 97 by malo byť volané na 4m pozícia

3: 8m pamäťovej karty ak chcete dosiahnuť v hre nahrávka! Upozornenie: pamäťová karta, funkcie, nadobudne účinnosť len vtedy, keď si spustiť hru z cheat menu. Ak opustíte hru na polceste a vrátiť sa k nine-ball obrazovke, bude neplatné, a budete musieť reštartovať alebo reštartujte to nie je dotknuté použitie! Ak potrebujete riadiť pamäťovú kartu, môžete stlačte klávesu c a zadajte nine-ball obrazovky po zadaní prvého bodu cheat menu, a potom riadiť pamäťovú kartu. Obraz má podľa pokynov.

4: a Cross-regionálne hry, all-you-can-eat USA, Japonsku a Európe hry.

Nový model sa dodáva gold prst funkciu, nový design, multi-funkčné karty, jednoduché vloženie a rozpoznať, jeden karta sa používa na rôzne účely, žiadne väčšie problémy spôsobené zapnutím a klinčekmi. Funkcie bez ohľadu na to, modelu sú nasledovné:

1. Priame čítanie funkcie, nemusíte meniť stroj nainštalovať vstavané priame čítanie čítať D disk, môžete použiť stroj, ktorý chcete pripojiť, a to bez ohľadu na model! Návod na použitie: Po vložení karty, zapnite možnosť vstúpiť na priame čítanie obrazovky (ak nie, prosím, postupujte podľa vloženie zručnosti nižšie)

2: Všetky verzie hry v celom regióne nemusia byť rozdelené do USA, Japonsku a v Európe verzie.

3: Cheaty upraviť hru funkciu, podporujú len súčasťou hry, prosím vyskúšajte sami, stlačte klávesu x v priamom čítanie obrazovky ak chcete zadať, po zadaní úprava možnosť, stlačte klávesu x vyberte zelená byť vybratá, a potom stlačte tlačidlo štart/a/c Jedno tlačidlo môžete začať hru. Odporúča sa, ak chcete vybrať viaceré problémy, ako ľahké pády. Zlaté Prst nevysvetľuje, alebo odpovedať na funkciu pre aktualizáciu funkcie, nieto produkt vrátiť na túto funkciu.

4: Karty vloženie zručnosti: Pri vkladaní karty, ktorá je obzvlášť ťažké pre niektoré stroje rozpoznať, môžete ho vložiť na konci a swing to ľavej a pravej niekoľko krát, alebo po vložení to, alebo zdvihnite ho trochu doľava alebo doprava.

Nový model sa dodáva gold prst funkciu, nový design, multi-funkčné karty, jednoduché vloženie a rozpoznať, jeden karta sa používa na rôzne účely, žiadne väčšie problémy spôsobené zapnutím a klinčekmi. Funkcie bez ohľadu na to, modelu sú nasledovné:

1. Priame čítanie funkcie, nemusíte meniť stroj nainštalovať vstavané priame čítanie čítať D disk, môžete použiť stroj, ktorý chcete pripojiť, a to bez ohľadu na model! Návod na použitie: Po vložení karty, zapnite možnosť vstúpiť na priame čítanie obrazovky (ak nie, prosím, postupujte podľa vloženie zručnosti nižšie)

2: 1m+4m urýchľovač karty funkciu preberá všetky urýchľovač, kartové hry, s výnimkou 95 boxerský šampión a Ultraman! Jav, ako je napríklad obrazovka crash je jednoduchšie na použitie ako pôvodné. Upozorňujeme, že 97 by malo byť volané na 4m poloha.

3: Všetky verzie hry v celom regióne nemusia byť rozdelené do USA, Japonsku a v Európe.

4: cheaty upraviť hru funkciu, podporujú len súčasťou hry, prosím vyskúšajte sami, stlačte klávesu x na priame čítanie obrazovky ak chcete zadať, po zadaní, stlačte klávesu x ak chcete zmeniť možnosť vybrať zelená byť vybratá, a potom stlačte tlačidlo štart/a/c Jedno tlačidlo môžete začať hru. Odporúča sa, ak chcete vybrať viaceré problémy, ako ľahké pády. Zlaté Prst nevysvetľuje, alebo odpovedať na funkciu pre aktualizáciu funkcie, nieto produkt vrátiť na túto funkciu.

5: vloženie Karty zručnosti: Pri vkladaní karty, ktorá je obzvlášť ťažké pre niektoré stroje rozpoznať kartu, môžete ho vložiť na koniec a swing to ľavej a pravej niekoľko krát.

Platby

Progressivne.sk podporuje Visa, Master Card, Maestro Debetnej Karty, Western Union, a bankovým prevodom cez

banky. Ak sa chcete dozvedieť viac o platobných metód na Progressivne.sk, nájdete v "Help Center

Zásielky

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane

expedičný poplatok. Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je ukončené

Máme loď na objednávku dodacia adresa, IBA. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne pred paye nemáme loď na víkend alebo štátny sviatok

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colnom

zúčtovanie krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované,

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromaždené v čase dodania nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel

Vráti

*Kúpiť Teraz Pridať do Carte snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme

*Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu

Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak

témy sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za túto škodu

  • Číslo Modelu: SNK JAMMA CBOX
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Mince, Tlačné
  • Konektor Typu: EÚ Plug
  • Vek: >6 Rokov

Febarbosa Lima
2020-12-15
5/5
Perfect packaging and item. Highly recommended.

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

5 Kusov Nehrdzavejúcej Ocele 00.550.0542 SM102 CD102 Stroj Sprievodca Navi F-52973 SM102 CD102 Tlač, Časti strojov Súvisiace

5 Kusov Nehrdzavejúcej Ocele 00.550.0542 SM102 CD102 Stroj Sprievodca Navi F-52973 SM102 CD102 Tlač, Časti strojov


CD102 SM102 SM72 MO Stroj G uide Navi Nehrdzavejúcej Ocele Množstvo: 5 ks €33.38

€30.71

Striebro Holografické Rocket Flitrami Lesk Disky 500 gramov Veľkoobchod Súvisiace

Striebro Holografické Rocket Flitrami Lesk Disky 500 gramov Veľkoobchod


Za všetky nákupy $100 a nad jeden-čas,objednávky bude dodaný prostredníctvom DHL,FEDEX,EMS alebo bezplatne Zásielky: Všetky položky v mojom obchode sa ponúkol, s dopravou zdarma . Tieto produkty budú dodané do Číny post vzduchu Do 48 hodín(nemusia zahŕňať víkendy a sviatky) po platba potvrdená.Genarally,tovar dorazí okolo

€36.05

Pre Wltoys 1/18 A949 A959 A969 A979 K929 RC Auto Diely Kovové Predné a Zadné Kolízie Doska Súvisiace

Pre Wltoys 1/18 A949 A959 A969 A979 K929 RC Auto Diely Kovové Predné a Zadné Kolízie Doska


pre Wltoys 1/18 A949 A959 A969 A979 K929 RC Auto Diely Kovové Predné a Zadné Kolízie Doska Použitie: Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie, Štyri-Pohon kolesa Atribúty: Montáž Technické parametre: Hodnota 10 Číslo Modelu: Wltoys 1/18 Pre Typ Vozidla: Autá Materiál: Kov farba:strieborná Nástroj €16.56

€10.27