Vitajte v našom obchode!!!(*^__^*)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ VLASTNÉ PORADIE ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Daj mi tvoj obraz, urobíme vlastné drevené cabochons pre vás,

♥♥ .·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**· ♥♥

Materiál : drevené

Upozornenie: Rube Drevo farba

Približné Rozmery: Veľkosť: 16 mm Kolo 3 mm Hrubé ,

IDEÁLNE, aby Náušnice, Prstene, Bobby pin ,Kúzlo alebo Náhrdelník .. atď .

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

♥♥♥♥P. S. Všetky Ručné Foto Drevo Rezané Cabochons sú (podľa nás), preto každý z nich môže obsahovať trochu chyba, ale mali by sme skontrolovať pred post, a pokúste sa odoslať najlepšie na vás.

♥♥♥♥Prosím poznamenať, že naše fotografie boli urobené na Kodak alebo Fuji Fotografický papier špecializované flushing, nie tlačené niektoré spoločné papier.

Package detail

~Položky sú dobre zabalené s papierové krabici.Používame aj vzduchová bublina zabalené vo vnútri zabezpečiť, aby sa nepoškodí

~~S cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze,budeme deklarovať ako "dar" alebo "vzorka" s nižšou hodnotou,ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím vedieť.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Zásielky

Doprava zadarmo

Sme len dodávky do Číny Post Air Mail pre dopravu zdarma,potrebujú okolo 20-30 pracovných dní prísť. Ak je potrebné tovar naliehavo, prosím, zvoliť rýchlejší spôsob dopravy, ako je DHL, alebo EMS,pls kontaktujte nás a platiť extra doprava

1. Dodanie

-Express:

Všeobecne platí, že o 5-10 pracovných dní

-V Číne Vzduchu Príspevok :

Za normálnych okolností trvá asi 20-30 dní loďou z Číny. Možno rýchlejšie, niekedy môže oneskorenie príchodu pre dodanie, ktorý sa líši od krajiny! Nemôžeme ovplyvniť, čas doručenia a pošta negarantuje doručenie čas! Ak by ste chceli váš tovar dodaný iný/rýchlejší spôsob, DHL / EMS / UPS, prosím, convo sa ma na podrobnosti, a dajte mi vedieť svoju polohu.

2. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní na platby prijaté.

3. Ak ste nedostali položka na Čas Doručenia , Prosím, kontaktujte nás e-mailom ak máte akékoľvek otázky ,normálne, vaše mailová byť odpovedali do 24 Hodín. Ak ste stále nenašli dostal odpoveď po 24 hodín, prosím, skontrolujte spam z vašej e-mailovej schránky. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najlepšie riešenie prostredníctvom komunikácie.

4. Máme loď na Progressivne.sk je zaoberať sa IBA. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

5. Medzinárodné Kupujúcich - Vezmite Prosím Na Vedomie:

1: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2: Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Ak máte akékoľvek otázky,prosím, pošlite mi správu.Ja vám pomôže vyriešiť akýkoľvek problém,

ďakujeme, že ste!!!

Návrat Politiky

Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti,ak všetky reson nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec na nás je originál condiion na vrátenie peňazí alebo výmenu.

1. Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

2. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

3. Prosím repack produkty opatrne. Produkty vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

4. Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. Položky vrátený bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a/alebo nedoručila. Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na obale alebo etikete sa vrátil v roku.

Spätná väzba

1. Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu.

2. Spätná väzba je náš život, pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky, prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie.Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné.Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.Nenechávajte Negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc. Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaký problém.

Naše Balenie

Vďaka za vašu podporu !!! (*^__^*)

  • Položka Tvar: Okrúhly Tvar
  • Položka Hmotnosť: 0.5g
  • Číslo Modelu: WG
  • Tvar: Rovnako ako obraz ukázali,
  • Vonkajší Priemer: 16mm
  • Položka Druh: Korálky
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Použitie: DIY Prstene, Náušnice, Bobby pin,Náhrdelníky,Náramky.prívesok...
  • Názov Značky: XINER
  • Materiál: Drevo
  • Položka Priemer: 16mm

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

Veľkoobchod-vlasy, šperky Havaj kry Malé ručné plumerias vlasy príslušenstva, vlásenky kvet príslušenstvo chladné Súvisiace

Veľkoobchod-vlasy, šperky Havaj kry Malé ručné plumerias vlasy príslušenstva, vlásenky kvet príslušenstvo chladné


Funkcia: 1)Materiál:pena 2)Veľkosť:flower7cm 3). package:funkcie opp tašky, Vonkajší obal 4), farba: biela Farba náhodne zmiešané farby môžete tiež zadať farbu H vpn Kvality,Pôvodné Ceny! nájdete nádherný svet! pls skontrolovať môj obchod webovej stránky: ** Položky,

€7.51