• Batéria TLP029A2-S Pôvodným pre Alcatel Idol 3 SZ-6045 6045Y 6045i 6045K 0
  • Batéria TLP029A2-S Pôvodným pre Alcatel Idol 3 SZ-6045 6045Y 6045i 6045K 1
  • Batéria TLP029A2-S Pôvodným pre Alcatel Idol 3 SZ-6045 6045Y 6045i 6045K 2
  • Batéria TLP029A2-S Pôvodným pre Alcatel Idol 3 SZ-6045 6045Y 6045i 6045K 3
  • Batéria TLP029A2-S Pôvodným pre Alcatel Idol 3 SZ-6045 6045Y 6045i 6045K 4

Batéria TLP029A2-S Pôvodným pre Alcatel Idol 3 SZ-6045 6045Y 6045i 6045K

€12.03
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+

Package: -batéria

UPOZORNENIE: Skontrolujte, že na vašom termináli nesie to isté batérie, rovnaký model. Ak nie, potom to nebude kompatibilné. Rovnaké terminálu môžu byť vyrobené s rôznych batérie modely.

Informácie o výrobku je internú batériu, odporúčame inštaláciu kus byť robené tým, profesionálny, skúsený človek a s podporou video tutoriály z internetu. Sme nie je zodpovedná za akékoľvek poškodenie vášho prístroja sa môže trpieť počas manipulácie to. [Vzťahuje na terminály s integrovanou batériou, s non-odnímateľný zadný kryt, ak nie je váš prípad, upozornenie nie je platné]

V prípade, že položka príde danado v tranzite, kontaktujte, prosím, tak rýchlo, ako je to možné, počas prvých 3 dní príjem, odosielanie fotografií štátu článku tak, že dopravca môže tvrdiť, že výskyt.

Doprava:

Všetky zásielky sú vyrobené zo Španielska, na polostrove a Baleárske Ostrovy, Kanárske Ostrovy, Ceuta a Melilla. Sme tiež loď na zvyšok sveta.

Vaša objednávka bude spracovaná do 1 pracovného dňa.

Doprava zdarma v rámci polostrove sa vykonáva s PAQ e-maily, s zásielky na pošte. Máte-9 dní vyzdvihnúť, aby z času príchodu. Preto sa snažíme garantovať najlepšiu cenu na naše nízke ceny položiek, bez možnosti lisovania. Tiež, v rámci Polostrove, máte možnosť vybrať si expres zásielky, ktoré je domiciliary, príde na adresu, uvedené, pre tých najnáročnejších zákazníkov.

Na ostrovy, ako sú napríklad Kanárske Ostrovy, Ceuta, Baleárske Ostrovy. atď.. nechceme, aby expresná doprava, len sme ich poslať s certifikovaným list. Približný čas príchodu objednávky na ostrovoch je 4-10 pracovných dní.

Poslať vás z Polostrova, potrebujeme vaše ID číslo. Je to poštových požiadavky. Bez omeškania, prosím pošlite správu s vaše ID číslo, alebo nechajte, aby údaje v čase nákupu.

!!!! Upozornenie!!! Naše objednávky vyjsť takmer okamžite. Je takmer nemožné, aby sa adresy, zmena, aj keď nám pošlete inú adresu, v niektorých správ, alebo máte mylnú článok našou prioritou je ich odoslať ako rýchlo, ako je to možné, a hoci sa správa dostane do 2-3 minút po umiestnite príkaz, dostali Sme si, že správy o pár hodín neskôr. Ak chcete mať možnosť zmeny objednávky, prosím, kontakt a vyberte, ako je predmet: žiadosť o zmenu objednávky, ebay stránku, tak Menej, budeme mať možnosť, aby sa pokúsili odfiltrovať niektoré správy a uprednostňovať ich, aj keď sme nie sú zárukou, že vám môžeme urobiť také úpravy vzhľadom na vysoký počet dopytov/správy dostali sme Deň.

Položky môžete ísť bez box alebo s veľmi jednoduchá, balenie, hoci je logicky Nový, ak nie je iný, je uvedené v inzeráte.

Adresa musí byť správne, ak nechcete dostávať balíček a povedzte nám inú adresu, odlišné od eBay budete musieť prevziať straty vaše položky, sa poslať ho späť, musíte nám zaslať doklad o vašu adresu. Sme si uvedomiť, že nie sme vás poslať na inú adresu, než je ten, ktorý sa umiestni v poradí údaje na ebay alebo paypal.

VRÁTI

Budeme akceptovať vráti z našich výrobkov vždy, keď sú v perfektnom stave, nie sú s ním manipulovalo alebo nesprávne použitých, a majú tendenciu ich originálnych obalov. Maximálny časový limit pre návrat výrobku je 14 dní od prevzatia výrobku.

Pre náhradné diely na tieto záručné podmienky sa vzťahujú: všetky materiál musí byť sprevádzaný jeho pôvodného obalu • výrobky zjavných príznakov zlá alebo nesprávna manipulácia, nebudú kryté zárukou. • Manipulácia, poškodenie alebo neprítomnosti záruka tesnenie znamená automatické zrušenie záruky výrobcu vyžaduje, aby po prijatí časť, predtým, než je nainštalovaný, alebo manipulovať, je testovaný, bez odstránenia akéhokoľvek ochranné plastové alebo záručných nálepiek.

V prípade akejkoľvek poruchy je zistené, chybný dielec musí byť vrátení a plastov, pečatí a nálepiek, ktoré neboli odstránené alebo je nesprávne nainštalované.

Výnosy z obrazoviek, ktoré boli odstránené alebo manipulovať alebo nainštalované nie sú podporované. • Materiál zistil, že sú továreň na neúspech bude opravený alebo v predvolenom nahradený novým a dodávané bez nákladov na zákazníka. • Materiál, ktorý presahuje testovanie náš technický servis a jej výsledky v rozpore s popisom jeho zavinenia budú zaslané späť zákazníkovi na riadne príspevky a v žiadnom prípade sa bude venovať.

UPOZORNENIE: ŽIADNY návrat obrazovky, ktoré boli odstránené z plastov, záruka samolepky, alebo vykazujú znaky malhandling (lepidlo zostáva, LOCTITE, FLEX ohýbanie alebo vitiated atď.). Ak nesúhlasíte s týmito podmienkami, prosím, nie kúpiť, tak ak máte kúpiť, môžete sa prijatím týchto podmienok.

Zabezpečenie NÁHRADNÝCH DIELOV ARREGLATELO je internetový obchod, v ktorom 95% svojich produktov sú náhradných dielov pre elektronické opravy, ktoré sa používajú ako náhrada originálov na stroje alebo zariadenia, ktoré utrpeli poškodenie alebo poruchy. Tieto náhradné diely sú nezabezpečené, pretože sú náhradné diely, ktoré by mohli byť poškodené pri inštalácii na vaše poškodené zariadenia. Máte 3 dni, kontaktujte nás v prípade zakúpených náhradných nefunguje. Toto je len nahradenie záruky máte nárok.

VÝROBCA 'S ZÁRUKY Nákup hotových výrobkov, ako sú stroje, nástroje, mobilné telefóny, spotrebná elektronika, v našom obchode má záruku 2 roky, ak č inom čase je uvedené v reklame. Po obdržaní objednávky, máte 15 dní, aby sa návrat. Táto záruka sa nevzťahuje ani platiť žiadne poškodenie ani vady vyplývajúce z úpravy, manipulácie alebo úpravy, ktoré by mohli byť k výrobku. Táto záruka sa nevzťahuje na prípady, ak výrobné číslo produktu bolo pozmenené, vymazané, zmizol alebo nečitateľné.

  • Certifikácie Kvality: ce
  • Originál alebo Nie: Kompatibilné
  • Pôvod: ES(Pôvodu)
  • Kapacita batérie(mAh): 1301mAh-1800mAh

Mailkaput
2020-12-08
5/5
Product original as described. Good communication

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

Kvalita Široký Okraj Slnko Klobúk canotier Klobúk ženy vintage slamený klobúk slamený klobúk Klasické pásky Kapely Leto Raffia Klobúk Derby Pláž Hat Súvisiace

Kvalita Široký Okraj Slnko Klobúk canotier Klobúk ženy vintage slamený klobúk slamený klobúk Klasické pásky Kapely Leto Raffia Klobúk Derby Pláž Hat


Prírodné Slamy s čierna žltá červená modrá stuha kapela Klasické slamený klobúk Slamené Klobúky sú ideálne pre výlety alebo na pláži dovolenku, veľký štýlový slamený klobúk. Ľahké a priedušné na leto. 100% Nový a vysoko kvalitné Prírodné Slamy.Šírka Prírodnej Slamy Vrkoč je 0,8 cm Klobúk je obvod: 56-58 cm (To päsť €27.47

€16.48

Pre Huawei P10 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž ZVYKNE-L09 ZVYKNE-L10 ZVYKNE-L29 Displej Pre Huawei P10 LCD Rám Náhradné Súvisiace

Pre Huawei P10 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž ZVYKNE-L09 ZVYKNE-L10 ZVYKNE-L29 Displej Pre Huawei P10 LCD Rám Náhradné


Pre Huawei P10 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž ZVYKNE-L09 ZVYKNE-L10 ZVYKNE-L29 Displej Pre Huawei P10 LCD Rám Náhradné Popis: 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné Používa nahradiť chybný displej: displej problémy, mŕtve pixely, popraskané obrazovky, nesprávnej farby problémy, Každá Položka

€19.80

Klimatizácia Ohrievač Dúchadlo Ovládací Modul Odpor Plug+Konektor/Kábel Na Renault Megane Citroen 6441.L2 6441L2 Súvisiace

Klimatizácia Ohrievač Dúchadlo Ovládací Modul Odpor Plug+Konektor/Kábel Na Renault Megane Citroen 6441.L2 6441L2


Položky Popis: Funkcie: Stav: 100% Zbrusu Nový Táto Časť Je Ohrievač Odpor, aby Sa Zmestili Na Peugeot Citroen Renault Modelov Typ: Ohrievača Odpor Časť Čísla: 6441L2 / 7701207718 / 7701048390 / F657165W/M / 6441.L2 Priama náhrada za správne nosenie zakaždým Jednoduchá inštalácia Aplikácia: €7.86

€7.15