• Steinberg CUBASE PRO 10,5 Premium ✴️ Hudobná Produkcia Softvéru ✴️ 0

Steinberg CUBASE PRO 10,5 Premium ✴️ Hudobná Produkcia Softvéru ✴️

€6.48
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+

Čo je Nové vo Verzii 10.5

64-bitové miešanie motora: Advanced audio engine vypočíta váš sčítanie, miešanie, efekty a spracovanie s-dvojitej presnosti presnosť, vykonávať každú úlohu s vysokou úrovňou detailov, dynamiky, a transparentnosti.

Automatizácia úpravy krivky: Presný automatizácie krivky pre vytvorenie a úprava údajov o hladké prechody pri zachovaní kliknutí myšou na minimum.

Viac vložte body pre VST efekty: S 16 vložiť sloty pre VST efekty na každú skladbu, môžete experimentovať s komplexným účinkom kombinácie a plug-in reťaze. Flexibilné pred/po stlmovač vložiť časť umožňuje dynamicky nastaviť polohu benzínu a dáva vám úplnú kontrolu nad svojím signálového.

HALion Sonic SE 3: nové TOKU wavetable syntetizátor knižnica pre HALion Sonic SE 3 obsahuje zbierku 100 rezanie-hrana prednastavenia pre elektronické hudobné produkcie, s vedie, basgitary, podložky a efekty. Všetky záplaty sú založené na knižnici viac ako 70 výhradne určený vlny, ktoré môžu byť tiež použité na vytvorenie vlastné zvuky a záplaty.

Rozšírené Metronóm: Na metronóm vám umožňuje vytvárať vlastné kliknite vzory až štyri rôzne znamienka úrovne; v novom Kliknite na tlačidlo editor Vzorov..., priradiť niekoľko rôznych modelov na Podpis Sledovať. Vložte vlastné kliknite na položku zvuky, alebo vyberte jeden z mnohých predinštalovaný zvuky.

Vzorkovník Sledovať doplnky: Presuňte všetky MIDI časť v Vzorkovníka Ovládanie okna a začať experimentovať s okamžite stala audio súbor. Porovnať rôzne nastavenia s pohodlné A/B režim, ktoré funkcie undo/redo schopnosť.

Nový vzhľad pre Vintage Kompresor, Trubky Kompresora, a Magneto III: Tieto tri klasické VST procesory dostali čerstvé generálna oprava s prepracované užívateľské rozhranie a workflow orientované na zlepšenie.

Automatizácia Rozsah Nástroj: nový Rad Nástroj vám umožňuje upravovať svoje automatizácie rýchlejšie, jednoduchšie a viac pohodlne. Rozsah Nástroj upravuje úrovne, vytvára rampy, a váhy automatizácia buď absolútna, alebo relatívna režime.

Prispôsobiť Zoom: Táto nová funkcia automaticky nastavuje mriežky do svojho úroveň priblíženia. Oddialením znižuje mriežky snap úrovni a zároveň priblíženie zvyšuje mriežky snap úrovni, ktorá zabezpečí efektívne a presné úprave workflow na všetky váhy.

Video motora: Nové video engine podporuje najdôležitejšie kodekov, ako aj externých grafických kariet.

Výrobné Prednastavenia: FX reťazca predvolené nastavenia pre všetky druhy prístrojov a vokálne skladby. Nový zvládnutie skladieb prednastavenia sú určené pre širokú škálu hudobných žánrov a môže byť použitý na master zbernice alebo skupiny kanálov. Top 10 Kľúčové Vlastnosti

Zadanie-víťazný 64-bit / 192 kHz Steinberg audio engine, 64-bitové miešanie motora, flexibilné smerovanie, a plne automatické omeškania, náhrady škody.

Súčasné prehrávanie 64 zvukových stôp, 128 MIDI stôp, a až do 32 fyzické vstupy a výstupy.

MixConsole s integrované high-end channel strip pre pro mixážny pult skúsenosti.

Kompletné suite 70 high-end audio a MIDI VST efekt procesorov, vrátane Ihrisku Správne pre spev úpravu, Quadrafuzz v2, VST Amp Rack a VST Bass guitar Amp a bass tone apartmáne, a mnoho ďalších.

Inteligentný kompozičným nástroje, ako Chord Track, Akord Podložky.

Komplexná sada 8 virtuálnych nástrojov s viac ako 2600 zvuky, vrátane HALion Sonic SE 3, Groove Agent SE 4, Padshop, Retrologue 2, a LoopMash 2.

Tisíce MIDI stavebnice, zvukové slučky, a vzoriek, ktoré môžu byť používané ako stavebné bloky vytvoriť skice, hrať alongs, alebo dokonca celej skladby s len niekoľkými kliknutiami.

Blesk-rýchle multi-take comping s vyhradený jazdný Pruh Sledovať, a potom kliknite a presuňte Comp Nástroj.

TrackVersions pre zoznamy skladieb-ako je úprava a vykreslenie-v-miesto, ľahko odrazí MIDI a audio častí.

Moderný hudobná notácia a skóre úprava funkcií. Skladanie MIDI Redakcia

Key Editor: V centre MIDI sekvenčné v Cubase je Kľúčom Editor, miesto, kde melódie, akordy, opatrenia, a výkony formovať, a kde myšlienky sú načrtol a vyvinutá.

Drum Editor: V mieste výstavby a prepracovanie bije, rytmu, a drážky. Ponúka nepreberné množstvo funkcií, aby vám prísť s perfektný rytmus pre vaše skladby alebo výroby.

Skóre Editor: odborná zápis prostredie s plnou podporou pre takmer všetky symbol, displeja a možností úprav. Editor ponúka podporu pre texty a poznámky, ako aj bubon poznámky, gitarových značiek, a viesť listy.

Zoznam Editor: pokročilý MIDI úprava nástroj, ktorý dáva rýchly prístup, aby každý jeden aspekt MIDI poznámky, timesaver v zložitých projektov. VST Expression 2

Celý nástroj termín kontroly na jedného poznámka úrovni. Vzorkovník Trati

Použiť akýkoľvek kus audio vytvoriť Sampler Sledovať, hrať vzorky chromatically, manipulovať s jeho on-board filtre a ovládacie prvky.

Prichádza s Caleidoscope, špecializovaná vzorky knižnica s stoviek vzoriek a presetov, aby ste mohli začať hneď. Inteligentné Nástroje Kompozičným

Chord Track: Cubase funkcie globálny Chord Track pre uľahčenie práce s akordy v projekte kontexte, a umožňuje transformovať a harmonizuje funkcie celej aplikácie.

Akord Podložky: Jam s akordy a vzory v reálnom čase. Akord podložky sú hrateľné cez MIDI keyboard a real-time parametre umožňujú jednoducho improvizovať akord výkony zmenou voicings, napätia, a viac-na behu. Nahrávanie

Spätné Nahrávanie: Nie trvať niekedy stratí, pretože režim záznamu nebola zapojená v čase.

FX Zaobchádzanie: Žiadne VST plug-in môže byť nahraté pomocou signálu, alebo jednoducho použiť pre monitorovanie.

Intuitívne užívateľské rozhranie: Rozhranie s-jednoduché zložky, prispôsobiteľné sledovať názory a vlastné farebné schémy pre výpočet derivácie skladby na prvý pohľad.

  • Názov Značky: Hárem Altn
  • Pôvod: NÁS(Pôvodu)
  • Certifikácia: CE

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

5 Kusov Nehrdzavejúcej Ocele 00.550.0542 SM102 CD102 Stroj Sprievodca Navi F-52973 SM102 CD102 Tlač, Časti strojov Súvisiace

5 Kusov Nehrdzavejúcej Ocele 00.550.0542 SM102 CD102 Stroj Sprievodca Navi F-52973 SM102 CD102 Tlač, Časti strojov


CD102 SM102 SM72 MO Stroj G uide Navi Nehrdzavejúcej Ocele Množstvo: 5 ks €33.38

€30.71

2021 NOVÁ Biela Žena Polystyrénu Kati Manikin Hlavu Model Penové Špongie Parochňu Sušič na Okuliare Zobraziť Okuliare Spp Displej Stojan Súvisiace

2021 NOVÁ Biela Žena Polystyrénu Kati Manikin Hlavu Model Penové Špongie Parochňu Sušič na Okuliare Zobraziť Okuliare Spp Displej Stojan


Žena alebo Muž penového polystyrénu model kati hlavu Môžete použiť ju pre klobúk parochne vlasy, okuliare a doplnky alebo čokoľvek chcete zobraziť . Tento produkt môže byť zaručená 1. Praktické: Toto je polystyrénu model kati hlavu pena parochňu vlasy klobúk, okuliare displeja. 2. Trvanlivé: Tento €1.14

€0.58

Erick to Stierač 13 Súvisiace

Erick to Stierač 13" Zadný Stierač Pre Hyundai i30 GD Elantra GT 2012 2013 2016 2017 čelné Sklo Čelné sklo Zadné Okno


Obutie: Pre Hyundai i30 GD 2012-2017 Pre Hyundai Elantra GT 2012-2017 Stav: 100% Zbrusu Nový Nepoužitý (Kvalita Skontrolovať pred odoslaním) Zloženie: Zadný stierač LEN Vyrobené: Vyrobené v Číne Materiál: Vysoko kvalitný Prírodného Kaučuku zaručuje maximálny výkon Funkcia: Custom €4.58

€3.44