Milí priatelia, existuje príliš veľa produktov. Väčšina obrázkov zatiaľ neboli fotografoval. Keď si kúpite, uistite sa, že model výrobku, ktorý chcete, je rovnaký. Skontrolujte adresu platby. Ak sa obávate o kúpe, dostanete iný výrobok. Prosím, kontaktujte ma po prvé, poďme sa obraz čip, posielať foto potvrdenie pred nákupom. Budeme fotografiu poslať hneď, ako je to možné, cítiť vašu podporu, šťastný spolupráce.

Fotografie (farebné) zodpovedá produktu. Prosím, jasne vidieť, nakúpených výrobkov a vyplňte adresu správne. Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na nás a užite si nakupovanie.

Vitajte v našom obchode!

Dobrý deň, drahý priateľ, ponúkame nízka cena, vysoká kvalita výrobkov a najviac uspokojivé služby.

Naša spoločnosť má dostatok dodávky a desiatky tisíc rôznych modelov. Naše rýchlosť dodania je rýchly a má dobrú povesť medzi našimi rovesníkmi. Ak potrebujete ďalšie množstvo alebo viac produktov, prosím, kontaktujte nás. Poskytneme vám najnižšiu cenu. Prajem nám šťastný spolupráce.

.Recyklácie elektronických komponentov

doprava

1, zásielky do 1 až 3 dní po platba je dokončený. Prosím, uistite sa, že adresa doručenia je správne.

2, môžeme doručiť tovar cez všetky druhy logistiky. Ak máte obľúbené logistiky, kontaktujte nás prosím priamo. Budeme používať ako to máte radi. Ak nie, budeme si vybrať logistika distribúcie v čase platby alebo iné efektívnejšie logistiky.

3, kupujúci je zodpovedný za všetky dane a / alebo povinnosti uložené v jeho krajine.

Výmena/Výmenu/Vrátenie Peňazí

(1) akceptujeme exchange do 14 dní po obdržaní za chybné položky. A my vám vrátime peniaze späť. Zatiaľ čo potrebujete, aby nám nejaký dôkaz, ako je napríklad obrázok, aby nám ukázal, je chybný.

(2) Ak si kúpite nesprávnu položku pls ihneď nás kontaktujte a my vám doručenia iný správny, ak máme. Ale musíte dovoliť všetky náklady, vrátane pôvodnom nákladné, manipulačné poplatky a návrat dopravu, atď.

(3) Nežiadúcej produkt vrátiť účtujeme 15% doplnenie stavov poplatok, iba ak je položka je rovnaký ako čo sme vyslali. Kupujúci musí zaplatiť poštovné za poplatok na odosielanie položiek späť.

(4) Ak sa vráti položka nie je to isté ako, ktoré sme vyslali na vás, ako je zničená, budete musieť zaplatiť za to. Adresa na pozemok nie je naše, to je poštár adresu. Takže, prosím, NENECHAJTE LOĎ NA túto ADRESU. Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu

spätná väzba

1.Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím hodnotiť podrobnosti transakcie Progressivne.sk, s Dokonalým"5 Stars"a zanechajte nám pozitívne hodnotenie ohlasy.

2, ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás pred spätnú väzbu, budeme veľmi vďační. Vaše konštruktívne návrhy budú hnacou silou pre naše revízie a zlepšenie. My sa snažíme zlepšovať naše štúdie a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka.

  • Názov Značky: LDCYMABEST
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Pôvod: PH(Pôvodu)

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

5 Kusov Nehrdzavejúcej Ocele 00.550.0542 SM102 CD102 Stroj Sprievodca Navi F-52973 SM102 CD102 Tlač, Časti strojov Súvisiace

5 Kusov Nehrdzavejúcej Ocele 00.550.0542 SM102 CD102 Stroj Sprievodca Navi F-52973 SM102 CD102 Tlač, Časti strojov


CD102 SM102 SM72 MO Stroj G uide Navi Nehrdzavejúcej Ocele Množstvo: 5 ks €33.38

€30.71

Striebro Holografické Rocket Flitrami Lesk Disky 500 gramov Veľkoobchod Súvisiace

Striebro Holografické Rocket Flitrami Lesk Disky 500 gramov Veľkoobchod


Za všetky nákupy $100 a nad jeden-čas,objednávky bude dodaný prostredníctvom DHL,FEDEX,EMS alebo bezplatne Zásielky: Všetky položky v mojom obchode sa ponúkol, s dopravou zdarma . Tieto produkty budú dodané do Číny post vzduchu Do 48 hodín(nemusia zahŕňať víkendy a sviatky) po platba potvrdená.Genarally,tovar dorazí okolo

€36.05

13x4x1 T Časť čipky parochne veľkoobchod kosti, rovné predné čipky parochne Brazílsky čipky dopredu Ľudské Vlasy, Parochne čipky pre ženy čelnej parochňu Súvisiace

13x4x1 T Časť čipky parochne veľkoobchod kosti, rovné predné čipky parochne Brazílsky čipky dopredu Ľudské Vlasy, Parochne čipky pre ženy čelnej parochňu


ONETIDE 28 30 32 palcovej kosti, rovné predné čipky parochne dlho Brazílsky T Časť čipky dopredu Ľudské Vlasy, Parochne čipky pre ženy čelnej parochňu €72.61

€39.94